Afbouwwerkzaamheden Plieger en ThermoNoord te Groningen

 
 
Cementdekvloeren in het nieuwe bedrijfsgebouw van Plieger en ThermoNoord te GroningenCementdekvloeren in het nieuwe bedrijfsgebouw van Plieger en ThermoNoord te GroningenCementdekvloeren in het nieuwe bedrijfsgebouw van Plieger en ThermoNoord te GroningenCementdekvloeren in het nieuwe bedrijfsgebouw van Plieger en ThermoNoord te GroningenCementdekvloeren in het nieuwe bedrijfsgebouw van Plieger en ThermoNoord te GroningenExterieur van het nieuwe pand van Plieger en ThermoNoord te Groningen. Kenmerkende huisstijlkleur blauw in de gevels en een mooie royale raampartijenExterieur van het nieuwe pand van Plieger en ThermoNoord te Groningen. Kenmerkende huisstijlkleur blauw in de gevels en een mooie royale raampartijenExterieur van het nieuwe pand van Plieger en ThermoNoord te Groningen. Kenmerkende huisstijlkleur blauw in de gevels en een mooie royale raampartijenExterieur van het nieuwe pand van Plieger en ThermoNoord te Groningen. Kenmerkende huisstijlkleur blauw in de gevels en een mooie royale raampartijen. Hoofd entree.Exterieur van het nieuwe pand van Plieger en ThermoNoord te Groningen. Kenmerkende huisstijlkleur blauw in de gevels en een mooie royale raampartijen. Overheaddeur.

Werk in uitvoering!

De nieuwbouw van Plieger en ThermoNoord in Groningen schiet al mooi op!
De betonvloeren zijn gestort en goed opgedroogd, de overheaddeuren zijn inmiddels gemonteerd en de afbouw van het pand is in de laatste fase.
Afgelopen week is de installateur gestart met het monteren van de verlichting en komende week ronden de schilders hun werkzaamheden af.

Binnenkort starten we met de bestratingswerkzaamheden rondom het pand!

Al met al zijn we voortvarend op weg naar oplevering van dit bedrijfsspecifieke pand voor Plieger en ThermoNoord te Groningen!