Afbouwwerkzaamheden Spinder

Werk in uitvoering!

Omdat het bezoek van de medewerkers van Spinder voor de jaarwisseling zo geslaagd was, werd er afgelopen week een nieuw bezoek ingepland!
Personeel en directie van Spinder Dairy Housing Concepts werden vorige week vrijdag s ’ochtends vroeg verwelkomd door Bouwgroep Noord in hun toekomstige onderkomen.
Onze projectleider, timmermannen, elektriciens etc. waren aanwezig om alle vragen omtrent de bouw te beantwoorden en om de medewerkers van Spinder een rondleiding te geven.

Zowel de bedrijfshal als het kantoor is nu geheel onder dak.

Het personeel van de productie konden op deze manier zien waar hun toekomstige arbeidswerkzaamheden gaan plaatsvinden en hoe de routing is.
Het beton voor de vloer van de kantine was net gestort, dus ‘it skoftplakje’ was nog niet te betreden, maar dat het een mooie ruim opgezette hal wordt is zeker!

Tevens zijn we op dit moment bezig met de afbouwwerkzaamheden binnen het kantoor.
De binnenwanden, plinten en kozijnen zijn inmiddels al in de juiste kleur verf gezet en zeer binnenkort wordt de vloerbedekking gelegd.

Komende weken starten we met de werkzaamheden voor de vliesgevel van de showroom. Deze showroom wordt de verbinding tussen kantoor en productiehal.