Afrondingsfase GEJE Truck Hydraulics

 
 
Nieuwbouw GEJE Truck Hydraulics te JoureNieuwbouw bedrijfspand GEJE Truck Hydraulics te JoureNieuwbouw bedrijfspand GEJE Truck Hydraulics te JoureGEJE Truck Hydraulics Magazijn inrichtingNieuwbouw bedrijfspand GEJE Truck Hydraulics te JoureNieuwbouw GEJE Truck Hydraulics te JoureNieuwbouw GEJE Truck Hydraulics te HeerenveenNieuwbouw GEJE Truck Hydraulics te JoureNieuwbouw GEJE Truck Hydraulics te JoureNieuwbouw GEJE Truck Hydraulics te Joure

Bouwgroep Noord heeft de afgelopen periode de benodigde maatregelen getroffen, conform richtlijnen RIVM, om verspreiding van het corona virus maximaal te voorkomen.

Ondanks corona zijn we in de afrondingsfase aangaande het bedrijfspand voor GEJE Truck Hydraulics.

Bij GEJE Truck Hydraulics zijn we volop in actie met de laatste werkzaamheden voor het kantoorpand van GEJE Truck Hydraulics.
De systeemplafonds zijn inmiddels gemonteerd, de installateur is bezig met de laatste opleverpunten en ook de schilder heeft grotendeels zijn werkzaamheden afgerond.
Komende week aftimmeren van het geheel!

De straatwerkzaamheden zijn inmiddels gereed, hierdoor is het magazijn goed toegankelijk en kan het straks helemaal ingericht worden!