Eerste paal geslagen voor Julius van der Werf

Werk in Uitvoering!

Op 1 oktober jl. werd de eerste paal geslagen voor het nieuwbouw project voor Julius van der Werf te Sneek!

De eer om de eerste paal te heien was voor de 3-koppige directie van de firma Julius van der Werf.
Nadat Dhr. Poelstra zijn medewerkers toesprak en nogmaals onderbouwde dat ‘stilstand achteruitgang is’ in de branche waar ze actief in zijn, werd onder toeziend oog van het personeel de eerste paal ook daadwerkelijk de grond ingeslagen.

Een mooie mijlpaal voor Julius van der Werf en zeker een moment om even bij stil te staan.

Op de huidige locatie in Sneek wordt een nieuw pand gerealiseerd om de verwerking van de voorraden te optimaliseren.
Met de nieuwe opslagloods en expositieruimte heeft Julius van der Werf straks 2200 m² extra ruimte om haar vele collecties te kunnen borgen.