Oplevering bedrijfspand Pantheon

 
 
Kantoorpand Pantheon te Heerenveen sleuteloverdrachtKantoorpand Pantheon kantoorruimteKantoorpand Pantheon te Heerenveen sanitairruimteKantoorpand Pantheon te Heerenveen SanitairruimteKantoorpand Pantheon te Heerenveen kantoorruimteKantoorpand Pantheon KantoorruimteKantoorpand Pantheon te Heerenveen KantoorruimteKantoorpand Pantheon kantoorruimteKantoorpand Pantheon KantoorruimteKantoorpand Pantheon HeerenveenKantoorpand Pantheon Heerenveen waterkantKantoorpand Pantheon te HeerenveenKantoorpand Pantheon te HeerenveenKantoorpand Pantheon te Heerenveen, dak met zonnepanelenKantoorpand Pantheon te Heerenveen sleuteloverdracht

Opgeleverd!

Eind september 2019 is de eerste paal geslagen voor het nieuwe onderkomen van Pantheon en begin mei hadden wij de sleuteloverdracht van het pand naar de opdrachtgever.
Het moderne kantoorpand, ontworpen door Sipma Architecten, beschikt over 2 verdiepingen met ruime kantoren aan de Abe Lenstra Boulevard te Heerenveen
Door de hoge plafonds, vele raampartijen en de moderne inrichting bevinden de medewerkers van Pantheon zich straks in een plezierige en moderne werkomgeving.

Leuk detail: in het metselwerk zijn de cijfers 1 en 0 verwerkt, oftewel ‘BIT’. Dit verwijst naar het binaire positiestelsel welke gebruikt wordt bij geautomatiseerde opslag en communicatie van gegevens. Dit sluit naadloos aan bij de werkzaamheden van Pantheon!