'Groei faciliterend' bedrijfspand Spinder

Drachten is een toonaangevend en geavanceerd productiebedrijf rijker!

Voor Spinder Dairy Housing Concepts heeft Bouwgroep Noord een nieuwe fabriek, showroom en kantoorpand gerealiseerd op het industrieterrein A-zeven Noord te Drachten.

Deze locatie beschikt over maar liefst 5 productie hallen waar Spinder haar stal-inrichting producten voor de (internationale) boeren/melkveehouderij produceert. De fabriek is conform de meest moderne standaard ingericht en beschikt over nieuwe machines, klimaatbeheerssysteem en plezierige ledverlichting waardoor het werkcomfort optimaal is. De voorraden van de diverse producten zijn gewaarborgd door de behoorlijke opslagcapaciteit die de nieuwe fabriek heeft. Ruime kleedkamers met modern sanitair en douchegelegenheid, kantine en een inpandig kantoor complementeren het geheel.

Het ruime, traditioneel gebouwde kantoor telt 2 verdiepingen en biedt diverse fijne werk- en vergaderruimtes waar de eigenzinnige concepten van Spinder worden bedacht en ontwikkeld. Het pand is modern ingericht, in de passende kleurstellingen van de huisstijl. Verder beschikt het pand over grote raampartijen waardoor natuurlijk daglicht volop aanwezig is.

Tussen de fabriek en het kantoorpand is een verbinding gecreëerd in de vorm van een glazen ruimte. Deze glazen verbinding is de transparante verbinding tussen kantoor- en productie en wordt ingezet als showroom voor de producten van Spinder. Tevens wordt deze ruimte gebruikt voor (product-) presentaties e.d. De op maat gemaakte tribune maakt het tot een uiterst professionele presentatieruimte.

De nieuwe locatie faciliteert de groei van Spinder!

Bedrijfspand Spinder Dairy Housing Concepts
P. Spinder Beheer B.V.
Zeppelinlaan 3, 9207 JG DRACHTEN
Turn-key
12 Maanden
880 m² Kantoor, 300 m² showroom, 17700 m² loods