Realisatie binnenbouw watervilla’s Natural Resort Fryslân

Werkzaamheden aan de afbouw van de watervilla's Natural Resort Fryslân op camping en jachthaven de VeenhoopWerkzaamheden aan de afbouw van de watervilla's Natural Resort Fryslân op camping en jachthaven de VeenhoopWerkzaamheden aan de afbouw van de watervilla's Natural Resort Fryslân op camping en jachthaven de VeenhoopWerkzaamheden aan de afbouw van de watervilla's Natural Resort Fryslân op camping en jachthaven de VeenhoopWerkzaamheden aan de afbouw van de watervilla's Natural Resort Fryslân op camping en jachthaven de VeenhoopWerkzaamheden aan de afbouw van de watervilla's Natural Resort Fryslân op camping en jachthaven de VeenhoopWerkzaamheden watervilla's Natural Resort Fryslân op camping en jachthaven de VeenhoopBovenaanzicht watervilla's Natural Resort Fryslân vanaf water Alde FeanenZicht watervilla's Natural Resort Fryslân vanaf water Alde FeanenZicht watervilla's Natural Resort Fryslân vanaf water Alde Feanen

Aangenomen! Afgelopen periode hebben we de vier casco watervilla’s van Natural Resort Fryslân naar volle tevredenheid opgeleverd en voor twee van deze watervilla’s mochten wij de binnenbouw verzorgen.

Onlangs hebben wij de opdracht gekregen van Natural Resort Fryslân om ook voor de resterende watervilla’s van Natural Resort Fryslân de binnenbouw te realiseren!

Afgelopen week zijn we gestart met het isoleren van de kelder en het monteren van de binnenwanden op de begane grond.

Na het paasweekend kan de installateur beginnen met het voorwerk voor het installatiewerk en de vloerverwarming!

Voor de medewerkers van Bouwgroep Noord is het wederom een mooie klus waar we blij mee zijn! Onze collega’s kunnen tussen de werkzaamheden door genieten van het stukje groene paradijs bij de Alde Feanen.