(Ruwe) binnen afbouw voor bedrijfspand GEJE Truck Hydraulics

Voortgang afbouwwerkzaamheden bedrijfspand GEJE Truck HydraulicsVoortgang afbouwwerkzaamheden bedrijfspand GEJE Truck HydraulicsVoortgang afbouwwerkzaamheden bedrijfspand GEJE Truck HydraulicsVoortgang afbouwwerkzaamheden bedrijfspand GEJE Truck HydraulicsVoortgang afbouwwerkzaamheden bedrijfspand GEJE Truck HydraulicsVoortgang afbouwwerkzaamheden bedrijfspand GEJE Truck HydraulicsVoortgang afbouwwerkzaamheden bedrijfspand GEJE Truck HydraulicsExterieur bedrijfspand GEJE Truck HydraulicsExterieur bedrijfspand GEJE Truck HydraulicsExterieur bedrijfspand GEJE Truck HydraulicsExterieur bedrijfspand GEJE Truck HydraulicsExterieur bedrijfspand GEJE Truck HydraulicsVoortgang afbouwwerkzaamheden bedrijfspand GEJE Truck Hydraulics

Werk in uitvoering!

Nadat we in december de betonvloer hebben gestort in de bedrijfshal, zijn we nu bezig met de (ruwe) binnen afbouw voor het nieuwe bedrijfspand voor GEJE Truck Hydraulics.
De installateurs zijn al volop bezig met hun werkzaamheden, de overheaddeuren zijn inmiddels gemonteerd en de verlichting in bedrijfshal brandt!

De timmermannen van Bouwgroep Noord gaan door met het plaatsen van de hardhouten binnen kozijnen en de metalstud binnenwanden voor het kantoor.
Nog even en we starten met het monteren van het systeemplafond, afhangen van de binnendeuren en het leggen van de vloeren. Dan kunnen de kantoren al gauw worden ingericht!

Binnenkort starten de straatwerkzaamheden. Een mooi project, wat voortvarend op weg is om op te leveren!