Stichting Make-A-Wish Nederland

De liefste wens van..

In 2018 heeft Bouwgroep Noord aan Stichting Make-A-Wish Nederland een mooi bedrag geschonken om een wensdag van een ernstig ziek kind in de leeftijd tussen de 3 en 18 jaar in vervulling te laten gaan.

Ieder kind wil kind zijn, ook de kinderen met een levensbedreigende ziekte en wiens leven voor een groot deel bestaat uit angst en ziekenhuisbezoeken/behandelingen.
Make-A-Wish Nederland geeft door middel van het vervullen van een liefste wens een kind en zijn/haar familie positieve energie en daarmee kracht, en dat hebben wij onlangs mogen horen van zowel Stichting Make-A-Wish Nederland als van het betrokken gezin.

Een paar weken geleden kregen wij de mededeling dat er een wens in het Noorden van Nederland binnen was gekomen en dat ons geschonken budget daarvoor ingezet kon worden.

Vanuit de stichting kregen wij een kijkje in de zorgvuldig geplande Wish Journey en werden wij op de hoogte gehouden van de inhoud met betrekking tot ‘de dag’.
De betreffende jongeman heeft een memorabele dag gehad met zijn zusje en een aantal vriendjes. De dag kreeg maar liefst een 10,10 als cijfer!

Wij als Bouwgroep Noord hebben ontzettend genoten van het voortraject en van het wensverslag welke we hebben mogen ontvangen van Stichting Make-A-Wish. Ontzettend dankbaar zijn we dat we ook een persoonlijke mail met een dankwoord mochten ontvangen van de ouders!