Eerste paal voor nieuwbouw Plieger en ThermoNoord te Groningen

 
 
Eerste paal viering Plieger Groningen en ThermoNoord GroningenEerste paal viering Plieger Groningen en ThermoNoord GroningenEerste paal viering Plieger Groningen en ThermoNoord GroningenEerste paal viering Plieger Groningen en ThermoNoord GroningenBouwbord Plieger Groningen en ThermoNoord GroningenEerste paal viering Plieger Groningen en ThermoNoord GroningenEerste paal viering Plieger Groningen en ThermoNoord GroningenEerste paal Heiwerkzaamheden Plieger Groningen en ThermoNoord GroningenBouwbord Plieger Groningen en ThermoNoord Groningen

Werk in uitvoering!
Onder toeziend oog van de directie en diverse medewerkers, en op gepaste afstand hebben we vrijdag 1 mei de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van Plieger en ThermoNoord te Groningen.
Ook in deze tijd blijft Plieger investeren en door middel van deze nieuwbouw kan Plieger haar klanten nog beter bedienen.

Op de Osloweg 131A te Groningen, nabij het huidige pand van Plieger realiseren wij voor Plieger een nieuwe toonzaal.
Voor ThermoNoord realiseren wij in hetzelfde pand een verkoopkantoor en een express waar een professionele installateur gebruik kan maken van het afhaalmagazijn.

Wij hebben eerder het pand van Plieger mogen renoveren en het pand van ThermoNoord in Gorredijk, dus we zijn ontzettend content met deze terugkerende opdrachtgever! Dank voor de opdracht!