Woningbouw

Wij leveren maatwerk voor scherpe prijzen.

Projectmatige woningen- en appartementen in alle soorten en maten! Uitvoering in zowel betonskelet- als houtskeletbouw. Bouwgroep Noord is realisator van zowel vrijstaande woningen, twee- onder- een kapwoningen, appartementen, als rijwoningen.

De klant staat centraal

Bouwgroep Noord ontwikkelt en bouwt projectmatige woningen en appartementen in alle soorten en maten. Binnen onze woningbouw staat de toekomstige bewoner centraal. Wij bouwen conform de overeengekomen specificatie. Hierdoor sluit het eindresultaat naadloos aan bij de eisen en wensen van de toekomstige gebruiker(s).

Maatwerk voor scherpe prijzen

Bouwgroep Noord is realisator van seriematige woningbouw. Wij leveren maatwerk voor scherpe prijzen. Ook voor conceptbouw hebben wij diverse woninglijnen. Veelal in een combinatie van traditionele bouw (betonskelet) en houtskeletbouw. Wanneer u (een) bouwkavel(s) wilt ontwikkelen denken wij graag met u mee. In diverse projecten heeft Bouwgroep Noord zowel het ontwerp gemaakt, de vergunningen aangevraagd alsmede de gehele realisatie verzorgt. Ten slotte heeft Bouwgroep Noord voor diverse projecten de financiering geregeld