Een nieuw bedrijfspand voor MHB in Joure

 
 

Met succes hebben wij een nieuw bedrijfspand voor MHB in Joure gerealiseerd!

Het voormalige pand in Bolsward voldeed niet meer aan de groeiende behoeften. Daarom heeft MHB de beslissing genomen om te investeren in een nieuwe locatie. De keuze viel op een strategische plek in Joure aan de Röntgenweg.

Het nieuwe bedrijfspand van MHB, met een indrukwekkend oppervlak van bijna 3000 vierkante meter, is een stuk groter dan de vorige locatie. Het beschikt over een moderne studio van 250 vierkante meter, trainingsruimten, diverse werkplekken, een service- en onderhoudsruimte en een centrale ontmoetingsruimte.

Het ontwerp van het nieuwe pand draaide om twee cruciale principes: eenvoud en duurzaamheid. Hierbij werd gestreefd naar een milieuvriendelijke aanpak, met als doel meer energie opwekken dan verbruiken en een uitstekende isolatie.

Aan de voorzijde van het pand zijn drie laad- en losdocks geïnstalleerd om de logistieke efficiëntie te maximaliseren. Binnen is een interne garage gebouwd waar ladingen niet alleen veilig kunnen worden gelost, maar ook ’s nachts veilig kunnen worden gestald. Het pand is gerealiseerd op een kavel van 5.000 vierkante meter, met ruimte voor groenvoorzieningen en voldoende parkeermogelijkheden.

MHB heeft begin 2023 zijn intrek genomen in het nieuwe pand. We zijn ontzettend trots op het resultaat en op de rol die we hebben gespeeld in dit succesverhaal en kijken uit naar meer projecten waar we de visie van ondernemers kunnen helpen realiseren.

Een nieuw bedrijfspand voor MHB in Joure
MHB
Röntgenweg 10, Joure
Turn Key
8 maanden
2940 m2