Nieuwe werkplaats voor Lubbers Logistics Group

 
 

We hebben met trots het project voor de bouw van de werkplaats voor Lubbers Logistics Group in Schoonebeek voltooid.
De werkplaats heeft een totale oppervlakte van 660 vierkante meter. Het omvat werkruimtes voor het onderhoud van trucks en trailers, opslagruimte voor benodigde apparatuur en materialen. Daarnaast een kantoorruimte voor administratieve taken. De werkplaats is voorzien van vloerverwarming om een comfortabele werkomgeving te bieden aan het personeel.

Het bouwproces startte begin 2023 en is in de zomer 2023 afgerond. De werkplaats is nu volledig operationeel en voldoet aan de verwachtingen van Lubbers Logistics Group.
De diensten van Lubbers Logistics Group strekken zich uit over een breed scala van logistieke oplossingen, waaronder internationale vrachtexpeditie via lucht, zee en spoor, transportdiensten zoals wegvervoer, magazijn- en opslagfaciliteiten. Deze diensten kunnen afzonderlijk worden ingezet of als onderdeel van een dienstenpakket.

We zijn vereerd om een bijdrage te hebben geleverd aan het succes van Lubbers Logistics Group door de bouw van hun nieuwe werkplaats in Schoonebeek mogelijk te maken.

Nieuwe werkplaats voor Lubbers Logistics Group
Lubbers Logistics Group
Klaverakker 1, Schoonebeek
Turn Key
4 maanden
660 m2